Weegbrugautomatisatie

Weegautomatisering maakt eenvoudig beheer van het weegproces mogelijk

Foutloze, papierloze, geautomatiseerde communicatie

Door de weegbrug met Peripass te integreren, is het niet langer nodig om weegkaarten af te drukken, die zoek kunnen raken, beschadigd kunnen raken of met andere kaarten verward kunnen raken.

Communiceer automatisch in elke taal aan chauffeurs in welke fase van het proces ze naar een weegbrug moeten gaan en laat ze eenvoudig zelf het weegproces starten, zodat uw operators tijd vrijmaken.

Example of Peripass software
Example of Peripass software

Gecentraliseerde real-time gegevens

Wanneer uw vrachtwagenweegschalen geïntegreerd zijn, wordt elk weegresultaat onmiddellijk gekoppeld aan het juiste transport, de juiste vrachtwagen of de juiste trailer. Geen extra administratief werk meer om handmatig weeggegevens in te voeren, zodat uw administratieve capaciteit vrijkomt voor belangrijkere taken.

Geautomatiseerd en fraudebestendig

Door het weegproces te combineren met Peripass en de integratie van automatische slagboomcontroles kunt u beheren wie wanneer op de weegbrug staat.

U kent onmiddellijk de resultaten en geeft automatisch een camera opdracht om foto’s te nemen tijdens de weging.

Fraude of onbedoelde fouten, 2 vrachtwagens op dezelfde weegbrug of meerdere mensen in de cabine kunnen worden gedetecteerd, gedocumenteerd en is beschikbaar om te delen met uw leveranciers.

Peripass prevents fraud by taking out the human element of weighing
Peripass automates the weighing bridge

Meerstaps weegprocessen behandeld

Of uw organisatie nu een proces in 1, 2 of meerdere stappen nodig heeft, het berekenen van nettogewichten, delta’s en waarschuwingen bij weegresultaten wordt volledig ondersteund.

Onze cases

Lees onze klantverhalen en leer van de ervaringen van verschillende logistieke, distributie- en productiebedrijven.
Alpro logo

Alpro

Logistiek
-
België,
Wevelgem
"Er zijn momenten geweest dat ik me zorgen maakte als ik uit het raam keek en de chaos en veiligheidsproblemen zag. Ik wilde een systeem dat dit zou oplossen en dat 24/7 kon draaien."
Arcelor Mittal logo

ArcelorMittal

Productie
-
Duitsland,
Hamburg
"De belangrijkste doelstelling van ArcelorMittal was het verhogen van de doorvoercapaciteit."
StanleyBlack&Decker logo

Stanley Black&Decker

Productie
-
België ,
Tessenderlo
"De eerste behoeften in Tessenderlo kwamen neer op een betere organisatie en beheer van al het verkeer op het terrein, de taalbarrière met de vrachtwagenchauffeurs en inzicht krijgen in de locatie en status van onze wisseltrailers."
Decospan logo

Decospan

Productie
-
België,
Menen
"Peripass biedt voor veiligheidsdoeleinden een transparant overzicht van de geregistreerde bezoekers die op de site aanwezig zijn."

Wilt u weten hoe Peripass uw organisatie kan helpen?

Ontdek waarom bedrijven zoals Bridgestone, Alpro en Saint-Gobain Peripass gebruiken om hun werven te beheren. Vul het formulier in om te zien hoe onze software werkt.