Access Control System integratie

Snellere communicatie, betere zichtbaarheid en beveiliging

Real-time zichtbaarheid van aanwezige personen

Houd een realtime overzicht van alle personen die zijn aangekomen en vertrokken van uw site. Onbevoegde toegang voorkomen met persoonlijke toegangscodes of badges. Dit zorgt er ook voor dat Peripass met 100% zekerheid weet wie zich in welke zones op de site bevindt en hoe lang ze daar waren. Peripass luistert naar de toegangscontrolesystemen, houdt alle gegevens bij en geeft u alle informatie onmiddellijk en correct.

Wilt u weten of wij ervaring hebben met het toegangscontrolesysteem dat u gebruikt? Neem contact met ons op voor de volledige lijst van integraties die we hebben uitgevoerd.

Peripass dispatching
Example of an SMS sent by Peripass

Persoonlijke communicatie

Communiceer met bezoekers, aannemers en chauffeurs in hun eigen taal. Kies wat en wanneer je communiceert, afhankelijk van wat je logistieke processen vereisen. Onze klanten kunnen de beste ervaring geven aan hun bezoekers met communicatie via sms. Een tweede beveiligings- en communicatielaag is ook mogelijk. Peripass ondersteunt ook communicatie via digital signage met LED-schermen voor binnen en buiten, ticketprinters, e-mail, enz.

Onze cases

Lees onze klantverhalen en leer van de ervaringen van verschillende logistieke, distributie- en productiebedrijven.
Alpro logo

Alpro

Logistiek
-
België,
Wevelgem
"Er zijn momenten geweest dat ik me zorgen maakte als ik uit het raam keek en de chaos en veiligheidsproblemen zag. Ik wilde een systeem dat dit zou oplossen en dat 24/7 kon draaien."
Arcelor Mittal logo

ArcelorMittal

Productie
-
Duitsland,
Hamburg
"De belangrijkste doelstelling van ArcelorMittal was het verhogen van de doorvoercapaciteit."
StanleyBlack&Decker logo

Stanley Black&Decker

Productie
-
België ,
Tessenderlo
"De eerste behoeften in Tessenderlo kwamen neer op een betere organisatie en beheer van al het verkeer op het terrein, de taalbarrière met de vrachtwagenchauffeurs en inzicht krijgen in de locatie en status van onze wisseltrailers."
Decospan logo

Decospan

Productie
-
België,
Menen
"Peripass biedt voor veiligheidsdoeleinden een transparant overzicht van de geregistreerde bezoekers die op de site aanwezig zijn."
Stow group logo

Stow

Logistiek
-
België,
Dottignies
"Wat we op korte termijn willen uitrollen is het opzetten van aparte dispatch dashboards voor de verschillende locaties op de site."
GXO Logistics logo

GXO Logistics

Logistiek
-
België,
Asse
"Dankzij Peripass konden we een uniform incheckproces afdwingen."
Fiege logo

Fiege

Logistiek
-
België,
Puurs
"We kunnen nu veel objectiever werken, met een data-gedreven aanpak gebaseerd op KPI's."

Wilt u weten hoe Peripass uw organisatie kan helpen?

Ontdek waarom bedrijven zoals Bridgestone, Alpro en Saint-Gobain Peripass gebruiken om hun werven te beheren. Vul het formulier in om te zien hoe onze software werkt.