Yard management oplossingen

  • Zorgeloze, geautomatiseerde dispatching
  • Eenvoudig communiceren van de veiligheidsregels
  • Duidelijk beeld van de volle en lege trailers

De voordelen van yard management software

Stroomlijn je logistieke site door software en automatisatie, en elimineer kopzorgen. Wat betekent dat? Beter zicht op de locaties van containers en vrachtwagens, zelf inchecken voor chauffeurs en bezoekers, verhoogde veiligheid, en kostenbesparingen.

Ervaar van de voordelen van het Peripass SaaS+ platform, en automatiseer de ontbrekende schakel tussen het magazijn en de logistieke bewegingen.

Truck loading at a dock
Yard Management solutions Peripass

Visualiseer je site in één platform

Ontvang real-time informatie over alle vrachtwagens die op je domein of wachtparking staan. Wie is er op tijd, te laat of te vroeg? Dit is de beste manier om nodeloze wachtkosten of discussies te voorkomen.

Dankzij de digitale kopie van jullie site weet je precies welke laadkaaien vrij zijn. Vervolgens is het eenvoudig om vrachtwagens of containers te dispatchen naar je gekozen kaai, waarna chauffeurs of shunters een automatische notificatie krijgen met alle relevante informatie. Zo krijg je snel een reactie en is er minder voetverkeer op je terrein.

De naadloze integraties met hardware zoals de check-in kiosken, slagbomen, dock sensors, weegbruggen en meer helpen in het creëren van een compleet overzicht. Zo heb jij de controle over je site met Peripass.

Trucks waiting at the Stow parking lot

Doe meer met beschikbare plaats

Veel industriële sites zijn jaren geleden gebouwd en hebben nu maar weinig plaats om uit te breiden. Zo is er vaak geen plaats om een nieuwe parking aan te leggen voor vrachtwagens, terwijl de onderneming wel blijft groeien. Een ander gevolg van deze situatie is een gebrek aan correcte afsluiting van het terrein. Als vrachtwagenchauffeurs te vroeg of te laat arriveren, kunnen ze dan gewoon op de site, waardoor ze snel file creëren of parkeerplaatsen innemen die voorzien waren voor geplande vrachtwagens.

Wilt u weten hoe Peripass uw organisatie kan helpen?

Ontdek waarom bedrijven zoals Bridgestone, Alpro en Saint-Gobain Peripass gebruiken om hun werven te beheren. Vul het formulier in om te zien hoe onze software werkt.