Zelf-registratie voor chauffeurs

Digitaliseer het registratieproces

Het registreren van chauffeurs, bezoekers en leveranciers is tijdrovend en repetitief werk. Bovendien worden er tientallen talen gesproken aan de receptie, wat een extra complicerende factor is.

De oplossing? Digitalisatie. De vele voordelen omvatten tijd- en geldbesparingen, minder menselijke fouten, en correcte data in het systeem. Denk zeker ook aan verhoogde veiligheid, want niemand heeft nog toegang tot het terrein zonder registratie.

  • Lagere receptiekosten
Door chauffeurs, bezoekers en leveranciers zichzelf te laten inchecken aan kiosken in plaats van aan de receptie, heb je minder medewerkers nodig. Zo kan je receptiekosten eenvoudig drukken.
  • Lagere wachttijden en -kosten
Dankzij de digitale registratie kan je via sms en in de eigen taal van de chauffeurs communiceren. Combineer dit met digitale en automatische dispatching, en je kan sneller dan ooit vrachtwagens door het logistieke proces gidsen.
  • Verminderd aantal ongelukken
Bij het inchecken krijgen chauffeurs ook veiligheidsinformatie in hun eigen taal te zien. Bovendien stuur je hen smsjes met informatie, waardoor er minder over parkeerplaatsen gewandeld moet worden.

Ontdek de voordelen van onze innovatieve Yard Management features

Self-Service Kiosk Motor

Met Peripass kan je eenvoudig het registratieproces personaliseren voor jullie noden. Hebben jullie bijvoorbeeld een vaste partner die regelmatig langskomt, kan je het systeem zo instellen dat hun nummerplaten herkend worden en ze niet meer moeten inchecken.

Example of Peripass software self service kiosk
Example of Peripass software safety testing

Controleer veiligheidsvoorschriften

Veel bedrijven werken met VCA, ISO 9002, ISO 14000, en andere reguleringen zoals voor voedselveiligheid HACCP en IFS. Peripass laat je de noodzakelijke veiligheidstesten instellen voor chauffeurs toegang krijgen tot jullie site. De check-in en testen zijn beschikbaar in 20+ talen.

Access Control System integratie

Peripass integreert met jullie ACS en geeft de complete controle over wie er toegang wilt tot jullie site. Chauffeurs en bezoekers krijgen enkel toegang tot jullie terrein als ze alle noodzakelijke informatie hebben gegeven.

Peripass dispatching
Example of Peripass software creating a flow

Contactloze documentverwerking

Noodzakelijke documenten kunnen aan de kiosk ingescand worden tijdens het registratieproces, op het scherm ondertekend worden en afgeprint worden bij het uitchecken. Vervolgens worden ze in het digitale dossier opgeslagen, waar ze bewaard en verwerkt kunnen worden.

Onze klantenverhalen

Lees onze klantverhalen en leer van de ervaringen van verschillende logistieke, distributie- en productiebedrijven.
Bridgestone logo

Bridgestone

Productie
-
Belgiƫ,
Zeebrugge
"Door een configureerbaar platform te kiezen, kun je vertrouwen op bestaande functies die al in het platform zijn ingebouwd."

Wilt u weten hoe Peripass uw organisatie kan helpen?

Ontdek waarom bedrijven zoals Bridgestone, Alpro en Saint-Gobain Peripass gebruiken om hun werven te beheren. Vul het formulier in om te zien hoe onze software werkt.